Rólunk / Kapcsolat

A www.nonapivirag.hu oldal üzemeltetője és tulajdonosa a Tulipa Dekor Kft., amely leányvállalata a Tulipa Kereskedelmi Kft. családi vállalkozásnak. A Tulipa Kereskedelmi Kft. az 1991-es megalapítása óta dinamikusan fejlődő családi kertészeti vállalkozás több hektár üvegházas termelői kapacitással, valamint holland vágott virág és cserepes növény import háttérrel.

A Tulipa Kereskedelmi Kft. megalakulása óta foglalkozik cserepes dísznövények és holland virághagyma közvetlen importjával illetve ezek és a saját kertészetekben megtermelt vágott virág és cserepes dísznövény kis- és nagykereskedelmi értékesítésével.

Saját termelési háttere, hazai termesztő partnerei és közvetlen import tevékenysége garancia a megbízhatóan magas minőségű és kedvezően versenyképes árú nőnapi virágokra.

A Tulipa Kereskedelmi Kft. tapasztalatának, minőségi szolgáltatásainak és versenyképes árainknak köszönhetően évek óta beszállítója több nagy hazai üzletláncnak is.

A Tulipa Dekor Kft. évek óta foglalkozik nagytételű nőnapi virágok és ajándékok kiszállításával, egyedi (például az adott cégre jellemző színű és formájú) csomagolások megvalósításával, kreatív nőnapi virág ajándékok tervezésével. Állandó megbízóink között vannak nagy és jól ismert multinacionális cégek, irodaházak, hazai gyárak, üzemek és nagyvállalatok. Több ezer darabos megrendeléseket is rugalmasan kezelünk.

Megbízhatóság, pontosság, ügyfélcentrikus szemlélet és kreatív ötletek jellemzik munkánkat.

Tulipa Dekor Kft.
2100 Gödöllő, Mátyás király út 75.
adószám: 26112644-2-13
cégjegyzékszám: 13 09 188886
email: [email protected]

Rendelje meg céges nőnapi virág ajándékait tőlünk! Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi kapcsolatfelvételi lehetőségen.

 

FONTOS!

Készleteink folyamatosan változnak, kérjük érdeklődjön aktuális készleteinkről.

Az oldalon található árak 2024.02.29-ig
beérkezett rendelések esetén érvényesek.
Március 1-től érdeklődjenek
a még elérhető készletekről és az aktuális árakról.

A NONAPIVIRAG.HU oldalon található árak MINIMUM 50 darab / fajta rendelése esetén, valamint a gödöllői telephelyen történő átvétel esetén érvényesek. Kiszállítást a megrendelés időpontjában meglévő szabad kapacitásaink függvényében tudunk vállalni március 1 és 8 között.

Ha a rendelési mennyiség eléri a 200 darabot, kérje egyedi ajánatunkat.

Az oldalon található árak tájékoztató jellegűek és februári előrendelés esetén érvényesek.